​ Medlem af Danske Malermestre

​  Mere end 30 års erfaring

✓  Altid kvalitetsprodukter

Udendørs malerarbejde

Er træværket på boligen falmet og slidt? Trænger hegnet til en kærlig hånd? Skal døre og vinduer have ny farve? Er det tid til terrassens årlige træbeskyttelse? Skal butikken have ny farve på facaden?

Uanset hvad opgaven byder på, så kan Søndergaard & Lauridsen ApS klare jobbet. Vi udfører alle former for udendørs malerarbejde for såvel private kunder som erhvervskunder.

Malerarbejde vi ofte udfører:

  • Facademaling
  • Træbeskyttelse
  • Maling af træværk, døre og vinduer
  • Maling af terrasser
  • Sprøjtemaling

Hvad end der er tale om en krævende og omfattende opgave i industrien, en renovering af en gammel kirke, eller en simpel omgang maling af hegnet ind til naboen, så står vi parat. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det, vi udfører, og vores dygtige malere lægger samme entusiasme og omhu i enhver opgave.

Har du en anderledes opgave?

Vi siger aldrig nej til en opgave og elsker en god udfordring, hvor vi får lov at prøve grænser af, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du står over for en anderledes maleropgave, du ikke ved, hvordan skal håndteres.

Vi besigtiger opgaven og kommer med et løsningsforslag samt en Konkurrencedygtig pris. Kontakt os gerne på telefon 22 45 12 09 / 40 25 37 16, hvis du ønsker en professionel og dygtig maler.​

Skal vi udpensle et tilbud til dig?

 
Vedrørende: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have malet udendørs?

Vi leverer kvalitetsarbejde som maler til absolut konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.​​

Søndergaard & Lauridsen ApS
Ildskovvej 22
7430 Ikast

Firma info

Søndergaard &
​Lauridsen ApS​

CVR:
​27033466

Ildskovvej 22
​7430 Ikast