​ Medlem af Danske Malermestre

​  Mere end 30 års erfaring

✓  Altid kvalitetsprodukter

Fototapet overhaler almindelig tapet

Hos Søndergaard & Lauridsen i Herning mærker vi, hvordan fototapet de seneste år er blevet mere og mere populært, og har overhalet almindelig tapet indenom. Og det er der en grund til.

Unik og inspirerende dekoration med fototapet

Uanset hvilken stil du ønsker, har du med fototapet mulighed for at skabe din helt egen unikke stil i boligen, butikken, institutionen eller i virksomheden. Med denne form for tapet kan du skabe lige præcis den stil, den følelse, eller det tema, du ønsker, og sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Et kreativt fototapet på virksomhedskontoret kan skabe liv, ligesom et farverigt eller animeret fototapet kan sætte skub i fantasien og give inspiration i børnehaven eller på børneværelset.

Der er ingen grænser for motiver eller størrelser på et fototapet, og vi kan skabe alt fra et råt og chikt storbylook til smukke og afslappende motiver, der giver ro i sjælen og som sætter prikken over i’et i en romantisk boligindretning.

Arbejdet med fototapet kræver ekspertise

Opsætning af fototapet er ofte en mere krævende opgave sammenlignet med tapet, da de tydelige overgange og samlinger i motivet, skal rammes præcist. For en flot finish og smukt resultat er det ligeledes vigtigt, at underfladen er helt jævn, og at dit fototapet sættes op uden luftbobler.

Derfor er det også vigtigt, at det er en erfaren fagkyndig, der udfører arbejdet, da et flot fototapet kan give den helt modsatte effekt, hvis det ikke er sat korrekt op.

Hos Søndergaard & Lauridsen har vi stor erfaring og ekspertise med fototapet. Vi sørger en jævn og glat væg inden opsætning og et præcist, fejlfrit og smukt resultat.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 25 37 16 / 22 45 12 09, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af fototapet.

Du kan se meget mere her: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper

Skal vi udpensle et tilbud til dig?

 
Vedrørende: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have opsat fototapet?

Vi leverer kvalitetsarbejde som maler til absolut konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.​​

Søndergaard & Lauridsen ApS
Ildskovvej 22
7430 Ikast

Firma info

Søndergaard &
​Lauridsen ApS​

CVR:
​27033466

Ildskovvej 22
​7430 Ikast