​ Medlem af Danske Malermestre

​  Mere end 30 års erfaring

✓  Altid kvalitetsprodukter

Maling af Epoxygulve for private og erhvervskunder

Hos Malerfirmaet Søndergaard & Lauridsen udfører vi maling af epoxygulve til både private kunder og erhvervskunder i hele Herning og omegn.

Epoxygulve er nogle af de stærkeste gulve i branchen, hvorfor denne type gulvmaling er optimal til brug i både industrien og på de lidt mere ukurante og grove gulve, der ofte bliver udsat for meget slid.

Vi maler blandt andet epoxygulve til:

  • Butikker
  • Kældre
  • Garager
  • Trapper
  • Lagerhaller
  • Landbrug

Vi maler epoxygulve med garanti for god kvalitet

Maling med epoxy må kun udføres af certificerede fagpersoner.

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du ikke blot garanteret en certificeret maler, men også en maler med mange års erfaring inden for maling af epoxygulve.

Det betyder, at du er sikret en hurtig og effektiv indsats, et grundigt og solidt malerarbejde og smukke epoxygulve i højeste kvaltiet. Vi stiller selvfølgelig også vores ekspertise inden for maling af epoxygulve til rådighed, hvis du ønsker rådgivning og vejledning i de forskellige farvevarianter, så du får et gulv, der bedst matcher dine ønsker og rummets fremtoning og daglige trafik.

Få et uforpligtende tilbud på maling af epoxygulve

Kontakt gerne Søndergaard & Lauridsen på telefon 40 25 37 16 / 22 45 12 09, hvis du ønsker at vide mere om maling af epoxygulve eller få et uforpligtende tilbud.​

Skal vi udpensle et tilbud til dig?

 
Vedrørende: *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have lavet epoxygulve?

Vi leverer kvalitetsarbejde som maler til absolut konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.​​

Søndergaard & Lauridsen ApS
Ildskovvej 22
7430 Ikast

Firma info

Søndergaard &
​Lauridsen ApS​

CVR:
​27033466

Ildskovvej 22
​7430 Ikast